Dit is een spectaculair nieuw buizensysteem dat door zijn strakke en uitdagende vormen en de briljante full colour prints op stretchdoek zeer indrukwekkend is.

Dit is een spectaculair nieuw buizensysteem dat door zijn strakke en uitdagende vormen en de briljante full colour prints op stretchdoek zeer indrukwekkend is. Dat maakt het product uitermate geschikt voor uw product- en of bedrijfspresentatie. Maar dat niet alleen, het is ook een zeer dankbare aanvulling op uw stand en beurspresentatie. U heeft keuze uit zeer veel vormen en afmetingen. Van vrijstaande uitvoeringen zoals afgebeeld MEETING POINT tot  IPAD-houders en triomfbogen of hangende systemen voor in beursgebouwen of grote ontvangsthallen. Het aluminium framesysteem bestaat uit 32 mm buizen die gekoppeld worden door middel van een veer- kliksysteem. Het frame wordt in zijn geheel overtrokken met een grootformaat f.c. polyester stretchdoek voorzien van een rits. De kwalitatief hoogwaardige f.c. print is op display stretchdoek 190 g/m2 en is eenzijdig aangebracht. Bij een groot aantal vormen kan men ook een dubbelzijdige print toepassen.