Een prachtige “look” met interieur wrapping


Bent u toe aan een ander uitstraling? Laat uw keuken, meubels, interieur wrappen. Met wrappen geeft u het product een complete make-over maar is een stuk voordeliger dan spuiten. Bovendien zijn er eindeloos veel mogelijkheden in kleur en print te bedenken. Bijna alles is mogelijk. Het gebruikte folie is UV-werend, krasvast en eenvoudig te onderhouden.

Wij transformeren uw complete interieur. speelse kleuren, bijzondere designs met voelbare structuren. Hout-, beton- of leerlook folies worden gemakkelijk aangebracht op uw keuken, kast of balie. Maar ook trappen en wanden behoren tot het toepassingsgebieden van onze materialen. Onze folies zijn een prachtige oplossing om uw interieur van een nieuwe look te voorzien

Meer weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact op!