We weten nu allemaal hoe een virus de wereld op zijn kop kan zetten. Om te voorkomen dat we zoiets nog eens mee moeten maken, doet iedereen zijn uiterste best: poetsen, ontsmetten en nog eens schoonmaken! Maar hoe controleer je of al die deurgrepen, balies en aanraakschermen echt ongevaarlijk zijn? En hoelang houden we dat nog vol? Gelukkig hebben we nu Coversafe!

Coversafe vernietigt virussen en bacteriën.
De anti-microbiële werking van Coversafe beschermt effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels, waaronder het covid-19 coronavirus! 

Coversafe heeft een natuurlijke werking
Coversafe zorgt op natuurlijke wijze voor microbiële ontsmetting van oppervlakken. De werking van Coversafe is huidvriendelijk en ook voedselveilig (in tegenstelling tot alternatieve folies op basis van zilverionen).

24 uur per dag bescherming, vier jaar lang!
De katalyserende werking van de minerale microsferen in Coversafe raakt, anders dan die van zilverionen, nooit uitgeput. Coversafe beschermt 24 uur per dag en de anti-microbiële werking blijft maar liefst 4 jaar lang stabiel en effectief.
https://tripa.nl/coversafe/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=coversafe_stopt_de_verspreiding_van_covid_19_en_andere_virussen&utm_term=2021-01-11