Gevelrenovatie ( panelen / kozijnen) voor buiten en binnen toepassing.
Gevelpanelen, zoals aluminium of trespa, kunnen door weersinvloeden verweerd raken. In plaats van schilderen bieden wij een oplossing in de vorm van het beplakken van de panelen met folie. De materialen die wij hiervoor gebruiken komen van gerenommeerde merken als 3M en Avery, zijn kleurecht en met volledige fabrieksgarantie. Het plakken van de folie gebeurt op locatie over de bestaande panelen en is dus een snelle en milieuvriendelijke manier om uw gevel een ander uiterlijk of kleur te geven. Deze methode is tevens ook geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen.

Avery Dennison® Facade film is een speciale hoogwaardige folie, voor het renoveren van verweerde kunststof / aluminium kozijzen en metalen gevelpanelen. Het geeft veel voordelen t.o.v. verfsytemen. Zo is de zelfklevende folie een direct-droog, 1-laags dekkend kleursysteem. Geeft het een uitstraling als nieuw, strak spuitwerk en is vooraf schuren van de ondergrond vaak niet nodig (geen stofoverlast). Verkrijgbaar in een groot aantal standaard RAL kleuren, glanzend, lustre en metallic finishes.

Voor meer informatie neem contact op met 1 van onze adviseurs.