PIXLIP GO: HET ULTRALICHTE LED FRAME DAT BINNEN VIJF MINUTEN STAAT

Het Pixlip Go frame is een pop up frame voorzien van LED verlichting. Met dit unieke frame neemt opvallen met een boodschap weinig tijd in beslag. Het frame zet je zonder gereedschap binnen vijf minuten in elkaar en je maakt het frame compleet door het doek aan beide zijden. De Pixlip Go is niet te missen en daarom een must voor elke stand, showroom en etalage.

BRENG DE BOODSCHAP VOOR HET VOETLICHT OP BEURZEN EN IN WINKELS

Pixlip Go is het verlichte, aantrekkelijke alternatief voor de klassieke Roll-up banners of Beurswanden. De manier om de boodschap op beurzen en in showrooms in de spotlights te zetten. Je vindt het Pixlip GO frame ook terug als POS-materiaal in winkels en etalages of als wegwijzer in ontvangsthallen. Gebruik een enkel, mobiel frame als vrijstaande oplossing of juist meerdere voor een modulaire (beurs)wand.

Pixlip GO is verkrijgbaar in vier verschillende frame types:

  • Counter heeft een comfortabele werkhoogte van 100 cm. Gebruik het 40 cm diepe tafelblad voor marketingmateriaal of als schrijfoppervlak.
  • Op frame 100 x 200 cm kun je de boodschap altijd op ooghoogte van voorbijgangers kwijt.
  • Frame 100 x 250 cm trekt vanaf een afstand al de aandacht van potentiële klanten.
  • Frame 200 x 200 cm biedt met een groot ontwerp en verlichtingsoppervlak voldoende ruimte voor elke boodschap.

HET SLIMME PLUG-IN SYSTEEM VAN KUNSTSTOF

Het frame is geheel van kunststof. Daardoor is het extra licht en makkelijk te vervoeren in de bijgeleverde transporttas. De losse elementen zijn binnen enkele minuten  op te zetten door het slimme plug-in systeem. Je hebt geen gereedschap nodig. In het filmpje hieronder zie je hoe makkelijk de montage is:

VERWISSEL DE PEESDOEKEN EN MAAK HET LED FRAME KEER OP KEER UNIEK

Het Pixlip Go frame heeft aan twee zijden een Peesdoek van het materiaal Samba Backlit, het nummer één backlitdoek voor verlichte frames. Kies voor beide zijden dezelfde print of juist op elke zijde een andere boodschap. Met de makkelijk te verwisselen Peesdoeken zorg je ervoor dat je elke keer weer een unieke UITING hebt.