Wandprints

Wandprints

Met wandprints wordt een kale wand omgetoverd tot een unieke, visuele muur waarmee u uw bedrijf extra sfeer geeft. Uiting Reclame produceert unieke wanden binnen uw bedrijf of woning door middel van de modernste technologie. Wij verzorgen de complete realisatie, van ontwerp tot montage. Uiting Reclame is gespecialiseerd in allerlei soorten wandprints, van wandstickers tot vinyl. Het hoogwaardige vinyl is naadloos te verwerken, voor een professioneel resultaat.

Wandprints: de voordelen

Wandprints zorgen voor een unieke uitstraling binnen uw bedrijfspand. Hierdoor kunt u muren binnen uw bedrijf echt laten opvallen en de door u gewenste uitstraling meegeven. Wij maken gebruik van hoogwaardig vinyl. Dit is een uiterst geschikt materiaal om te gebruiken voor visuele wandbekleding door al haar functionele eigenschappen. Vinyl is een bijzonder sterk materiaal dat bestand is tegen krassen en stoten. Daarnaast is het duurzaam en geeft het een prachtige weergave van licht en kleur. Wandprints met vinyl van Uiting Reclame gaan gemakkelijk 10 a�� 15 jaar mee!

Ons hoogwaardig vinyl bestaat uit de volgende eigenschappen:

Duurzaam
Kras- en stootvast
UV-bestendig / lichtecht
Eenvoudig te reinigen
Desinfecteerbaar
Brandwerend (B1-norm)
Naadloos 18m breed x 5,1m hoog
Uniek design

Timelapse gemaakt van een montage klus Wandprints te Ferwert

Geplaatst door Uiting Reclame & Geschenken op Donderdag 22 december 2016

De mogelijkheden van wandprints

Wandprints zorgen voor een exclusieve uitstraling van horeca, winkelcentra en utiliteitsgebouwen. Ook voor zorginstellingen, luchthavens en scholen biedt Uiting Reclame onbegrensde mogelijkheden in functionaliteit en design. Kies of ontwerp uw eigen design en overleg met onze specialisten over de mogelijkheden om tot de beste wandbekleding te komen. Op deze manier geeft u uw bedrijf, gebouw of ruimte een unieke of originele uitstraling. Wandprints van vinyl zijn ook zeer geschikt voor ruimtes met strenge eisen aan hygiA�ne en boten, door de waterbestendigheid van het materiaal. Wij zorgen voor een wandprint dat compleet aansluit bij uw wensen en past binnen uw bedrijf.

Voorbeelden van wandprints

Uiting Reclame heeft al veel wandprints mogen verzorgen voor verschillende bedrijven. Bent u benieuwd naar voorbeelden van wandprints door Uiting Reclame? Bekijk ons portfolio voor diverse voorbeelden. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!

Meer informatie over wandprints?

Bent u geA?nteresseerd of wilt u meer informatie over wandprints? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wandprints. Wij geven u ook graag advies over andere mogelijkheden voor het maken van reclame bij uw bedrijf. Zo kunt u wandprints bijvoorbeeld combineren met bijpassende autoreclame of belettering voor een maximale presentatie van uw bedrijf.