Carwrapping

Carwrapping

Carwrapping is het inpakken van een auto middels een hoogwaardige gegoten vinyl folie. Carwrapping zorgt voor herkenning van uw bedrijf en geeft uw bedrijfsvoertuigen een professionele uitstraling. Veel potentiA�le afnemers zullen uw bedrijfsvoertuigen dagelijks zien rijden, wat zorgt voor meer bekendheid bij uw bedrijf door carwrapping. Wij zorgen er voor dat de carwrap compleet aansluit op uw wensen en bedrijfsvoertuig.

Carwrapping: de voordelen

Carwrapping is een eenvoudige manier om uw bedrijfsvoertuig te voorzien van logoa��s en teksten. Een groot voordeel van carwrapping is dat het niet blijvend hoeft te zijn. De lak van de auto wordt niet aangetast door de lijmlagen die gebruikt worden. Wanneer de carwrap wordt verwijderd, ziet uw auto en de laklaag er dus nog als nieuw uit. De folie die wordt gebruikt voor carwrapping is soepel en flexibel en kan dus eenvoudig geplakt worden rond de rondingen van uw voertuig. Dit zorgt voor een professioneel resultaat bij uw bedrijfsvoertuig.

De mogelijkheden van carwrapping

De mogelijkheden van carwrapping zijn uiteenlopend: van het plakken van losse letters, stickers of tekst tot het volledig inpakken van uw auto. De vinylfolie die gebruikt wordt, kan worden voorzien van een full-colour print of enkel een effen kleur. Het vinyl wordt voorzien van een UV-werend en antikras laminaatlaag om de print te beschermen tegen het weer en lichte gebruiksschade. Daarnaast is er keuze uit matte of glanzende folie, waardoor ieder gewenst resultaat bereikt kan worden. Door onze positie in de markt kunnen wij u altijd garanderen dat we de meest recente en beproefde methodes gebruiken voor een kwalitatief hoogstaand resultaat.

Voorbeelden van carwrapping

Bent u benieuwd naar projecten op het gebied van carwrapping die wij hebben uitgevoerd? In ons portfolio vindt u diverse voorbeelden. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van alle mogelijkheden op het gebied van carwrapping.

Meer informatie over carwrapping?

Uiting Reclame biedt een professioneel resultaat in carwrapping voor ieder bedrijfsvoertuig. Wilt u meer informatie over carwrapping of de kosten die het met zich meebrengt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag indien u vragen hebt over de mogelijkheden van het ontwerp tot de uitvoering van carwrapping.